Stoet 3 år, Classic-Champagne, iberisk blandning

translated
60486 Frankfurt am Main, Germany
remove_red_eye 0625
people 12
76 083,80 kr*OBO
6.500,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Azteca horse

Show 4 ads from 76 083,80 kr
chevron_right
Age (years) 3
Height (cm) 165
Type Mix
Color Champagne
Other charactics
  • 5 panel test N/N
  • Barefoot
  • Halter broken
  • incl. horse passport
  • Stands for the farrier
  • Loads well
Stoet 3 år, Classic-Champagne, iberisk blandning - Palatina, född 04/2020

För närvarande 1,58 m lång, förväntad slutlängd ca 1,65 m.
Hennes stamtavla är PRE-Mix x Appaloosa (Azteka).
Palatina har ett hästpass från den belgiska föreningen "Royal Belgian Palomino".

Karaktär: Palatina är ett mycket modigt, utåtriktat och gosigt sto, hon älskar att bli kramad och är mycket människoorienterad.

Hon är mycket självsäker, oberoende och självständig. Palatina förblir lugn när hennes hästkompis rids eller lämnar stallet för en tur. Hon trivs utmärkt på promenader, även ensam utan en "hästkompis".

Hittills har jag tränat henne att leda (stanna, gå, vänta en kort stund - ledarställning höger och vänster), att gå korta promenader, att göra hängträning, att ge hovar och att stå lugnt vid putsningen. Vi fortsätter vår träning genom att lägga en sadelmatta på hennes rygg.
Jag lägger en sadelmatta på hennes rygg och ett bett i hennes mun.
Palatina gör allting mycket bra och lär sig snabbt. Hon är aldrig hysterisk när det gäller nya saker, utan är i grunden öppen och modig när det gäller nya saker. Man måste ge henne tid att utforska saker i sin egen takt, när Palatina pressas reagerar hon stoiskt och rör sig inte. Under träningen är Palatina mycket uppmärksam och lärbar.

Eftersom Palatina är mycket självständig bör hennes framtida ägare vara rättvis och vänlig, men bestämd mot henne. Hon försöker visserligen tänja på gränserna, men är inte förbittrad eller bitchig när hon blir tillrättavisad. Snarare accepterar hon påminnelsen tacksamt. Hon är en häst som verkligen gillar att göra saker och vill bli bearbetad (anpassat till sin ålder, förstås) och man kan se hennes glada uttryck när man löser saker med henne.

Exteriör:
Palatina är för närvarande 1,58 m lång och förväntas bli cirka 1,65 m lång och överlag mycket stark och mer av en barockhäst. Hennes pappa "Gucci Blue" är en mycket barock PRE och för också vidare stark och den speciella färgen respektive champagnegenen. Hennes färg kallas "classic champagne", hon är en svart häst med ljusningsgenen champagne (heterozygot). Den ljusa manen/svansen och de vita fläckarna ger Palatina ytterligare ett extraordinärt utseende.

Om du gillar barocka/starka hästar kommer du att hitta en drömhäst med wow-faktor i Palatina.

Jag önskar Palatina en ägare som främjar henne och vill växa tillsammans med henne och kommer säkert att göra det. Hon är verkligen ett fantastiskt sto och att lära sig nya saker är väldigt roligt med henne.
Jag kan tänka mig att Palatina kan fungera bra i Working Equitation, eftersom hon är orädd, nyfiken och modig. Att arbeta med boskap kommer att bli mycket roligt med henne, hon övar redan med vår gårdshund när han inte springer iväg tillräckligt snabbt.

Men Palatina kommer också att vara en bra partner i andra discipliner där du kan arbeta och utveckla lektioner med din partnerhäst, till exempel klassiskt eller akademiskt dressyrarbete.

Jag skickar gärna videor i rörelse till dig.
tTranslated
Profile picture Sabine Radecki
Flag DE

Sabine Radecki

mood No ratings yet

60486 Frankfurt am Main, Germany

Seller since 4/16/2023
speed12 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 198096
update
Published: 5/10/2023
people 12 users are watching this item
remove_red_eye 0625
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: