Spansk sadel av märket Nomad

translated
55232 Alzey, Germany
remove_red_eye 0836
people 11
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Nomad Baroque Saddle

Condition Used - Good
Shipping Possible
Your rating
Spansk sadel av märket Nomad - Sälj super bekväm Nomad spanska sadel, modell Fluxus spanska, kammaren 1, sits 2 i svart slätt läder, sits svart mocka, långa remmar. Sadeln är endast 50 cm lång, sitsen 33 cm, vikt ca 7 kg. Sadeln är lämplig för en häst med kort rygg, den satt på min 162 cm långa halvblodshäst. Tyvärr är den fortfarande för lång för min nya häst, vilket är anledningen till att jag säljer den nu. Sadeln har alltid hängt på tork och är välskött. Naturligtvis visar den tecken på användning, vilket är oundvikligt, särskilt när det gäller mocka.
Sadeln har ett flexi träd av plast, sätet är inte med ett fast sadelskal utan med en sadelgjord, vilket ger en mycket nära sits och nära kontakt med hästen. Kammaren är justerbar. Sadeln har en mycket bred ryggradskanal och en stor kontaktyta på ryggen (optimal viktfördelning). Detaljerad beskrivning på: http://www.nomad-sattelservice.de/product, de, fluxus_spanisch_f0001,214,,4,23,65.html
Här kan du också kontakta sadelmakaren, som vid behov justerar eller anpassar sadeln.

Det är en begagnad sadel. Helst till självinsamlare.
Privat försäljning utan garanti och retur
UPPMÄRKSAMHET VIKTIGT MEDDELANDE ❗❗
På grund av gällande lagstiftning utesluter denna försäljning alla garantier, garantier eller inlösen. Eftersom detta är en privat försäljning kan jag inte ta emot någon garanti enligt den nya EU-lagstiftningen. Köparen godkänner detta och bekräftar det i samband med köpet! Enligt den nya EU-lagstiftningen måste detta tillägg göras vid varje försäljning på nätet, annars är säljaren ansvarig för de sålda varorna i ett helt år, även som privatperson. Detta är härmed uteslutet!
FRÅGOR OM DET SISTA PRISET KOMMER INTE ATT BESVARAS!
tTranslated
PayPal logo accepted.
Kostnaderna för frakt betalas av köparen.
tTranslated
C
Flag DE

CS

mood No ratings yet

55232 Alzey, Germany

Seller since 12/7/2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 169665
update
Last update: more than six months ago
people 11 users are watching this item
remove_red_eye 0836
library_bookslisted in: