Shire Horse-stoet Scarlett

translated
6100 Seefeld in Tirol, Austria
remove_red_eye 0287
people 1
93 492,00 kr*OBO
8.000,00 €
Gender Mare
Breed

Shire horse

Show 23 ads from 64 275,75 kr
chevron_right
Age (years) 2
Height (cm) 175
Type Draft Horse
Color Dapple gray
Shire Horse-stoet Scarlett - Scarlett föddes i mars 2021 och är ett vackert Shire Horse-sto.

På grund av sin stamtavla (båda föräldrarna kommer från de "gamla" Shire Horse-avelslinjerna) lovar hon också att bli en imponerande representant för Shire Horse-rasen.

Scarletts karaktär är mycket människonära, gosig och snäll att hantera. Den dagliga kontakten med henne är helt okomplicerad. Att leda henne, binda upp henne, sköta om henne, ge henne hovar, ta henne till veterinären, köra henne på en trailer etc. har hittills inte varit några problem. Hon är dock ganska skeptisk till konstiga saker i början. Hon har förmodligen ärvt detta från sin mamma, som är en livförsäkring i hanteringen, men i början ser kritiskt på allt och alla. Så vi kallar henne kärleksfullt för vår "skeptiska mammut".

Vi skulle vilja hitta ett nytt hem till Scarlett där hon kan komma fram i lugn och ro och med tillräckligt med tid, lugn och tålamod kommer hon att få den säkerhet hon behöver för att få självförtroende.

Hon kommer att växa upp tillsammans med andra shirehästar i olika åldrar i en blandad flock i ett öppet stall. Hon kommer endast att lämnas bort i en åldersanpassad miljö så att hon fortfarande har gott om tid att mogna och trivas.


Naturligtvis är Scarlett vaccinerad och maskad regelbundet. Hon har också fullständiga papper från English Shire Horse Society.

Om du är intresserad är du välkommen att lära känna henne när som helst och vi skickar gärna fler foton / videor på begäran.
tTranslated
Profile picture Manuel
Flag AT

Manuel

mood No ratings yet

6100 Seefeld in Tirol, Austria

Seller since 7/7/2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 202215
update
Published: 7/24/2023
Recently online
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0287
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: