Säljer Ridcon Eva stallmattor

translated
66606 Ludwigsburg, Germany
remove_red_eye 1106
people 9
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Ridcon Horse & Stable Mats

Condition Used - Like New
Date of purchase 2019
Shipping Possible
Your rating
Säljer Ridcon Eva stallmattor - Softbox-mattor med optimal värmeisolering. Mått: 185 x 120 x 2,5 cm i grönt.

Den förstklassiga stabila mattan från Ridcon består av en blandning av EVA och gummi. Det högteknologiska materialet etylenvinylacetat (EVA) är särskilt flexibelt, isolerande, halk- och rivbeständigt. Mattorna är idealiska för användning på liggande ytor i boxar, öppna stallar eller lösdriftsstallar. EVA-mattan har mycket goda dämpande och isolerande egenskaper. Tack vare den icke-porösa ytan absorberar mattan inte urin eller vatten och är därför hygienisk och lätt att rengöra. Stallmattan är också mycket lämplig för allergiker och hästar med kronisk hosta. Genom att använda EVA-mattor kan du i största möjliga mån undvika sängkläder. Mattan ger hästarna bästa liggkomfort även utan strö. Ströet behövs bara för att binda urinen.

Materialet i EVA-mattan reagerar känsligt på temperatur.
När hästen står ger EVA-mattan ett robust stallgolv, men när hästen ligger ner på mattan anpassar den sig till kroppsvärmen och blir en mjuk liggyta. Tack vare den halkfria ytan ger EVA-mattan hästarna ett bra grepp när de står upp och skyddar mot skav.

Den kan användas på hästar med skodda hästar utan problem. Järn med widida-pinnar eller dubbar bör undvikas eftersom detta minskar mattornas livslängd. EVA reagerar känsligt på starkt solljus, därför får mattorna endast användas inomhus.

Vi rekommenderar att du lyfter EVA-golvmattorna en eller två gånger om året för att se om det har samlats vätska under dem. Om så är fallet ska du märka EVA-mattorna så att de sätts tillbaka exakt som de var ursprungligen. Ta sedan ut mattorna ur lådan, spruta dem med vatten och lägg dem platt på marken för att torka i skuggan (lägg dem inte i solen). Lägg tillbaka mattorna i lådan när de har torkat.

NP per matta 148€
Per matta 100€ Prisbaserat pris

Totalt finns 6 mattor till salu.

2 år gammal.

Frakt är möjlig mot en extra kostnad
tTranslated
PayPal logo accepted.
Samling
Frakt sker via en speditör.
tTranslated
I
Flag DE

I.B.S

mood No ratings yet

66606 Ludwigsburg, Germany

Seller since 7/29/2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 165561
update
Last update: more than six months ago
people 9 users are watching this item
remove_red_eye 1106
library_bookslisted in: