Powerraufe b&b, höstall med gångjärnslock, tidsstyrd

translated
87561 Oberstdorf, Germany
remove_red_eye 1557
people 6
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

bb-equipment Hay & Straw

Powerraufe b&b, höstall med gångjärnslock, tidsstyrd - Det tidsstyrda höstället gör det möjligt att utfodra hästarna med artanpassat hö utan mycket arbete och tidsåtgång. Powerraufe halvrunda är lämplig för utfodring med grovfoder i boxen och i grupphållning. Tack vare tidskontrollen kan du fylla racket i flera dagar och själv programmera hur ofta och hur länge hästen får äta. På så sätt kan du ge hästen flera mindre måltider per dag utan att behöva vara på plats varje gång. På detta sätt kan man undvika alltför långa utfodringspauser. Det är också bäst att undvika tristess. Med upp till 46 möjliga utfodringsintervall kan du på bästa sätt förse hästen med hö, hålla den sysselsatt och ransonera den samtidigt så att den inte blir för fet.

Ramen och matningsgallret i den halvcirkelformade automatiska höställningen är tillverkade av rostfritt stål. Fodret i övre och nedre delen är tillverkat av tyggummi. Avståndet mellan stavarna är ca 5 cm. Varannan stång i matningsstället är avtagbar. Tack vare den halvcirkelformade formen har höhyllan inga hörn eller kanter. Hösthållaren kan monteras direkt på golvet eller hängas högre upp.

Den halvrunda höhyllan är idealisk för montering på en vägg.

Den automatiska hösthållaren drivs med djurvänlig säkerhetslågspänning och kräver en 230-voltsanslutning. (https://www.hofmeister-pferdesport.de/p/pferdehaltung-zubehoer/heuraufe/zeitgesteuerte-heuraufe-halbrund-powerraufe)

Mått: 110 x 140 x 60 cm (B x H x D)
Stavarnas avstånd ca 5 cm (varannan stav är avtagbar).

Centralt kontrollskåp, stänkskyddat, enkel hantering och programmering på enheten.

NP: ca 3000.- plus täckningsbidrag

Kratta köptes begagnad i början av 2021 (synliga tecken på användning, men i toppskick), används fortfarande (kan ses på plats), men hästen håller på att förändras och kratta behövs inte längre.
tTranslated
PayPal logo accepted.
A
Flag DE

AS

mood No ratings yet

87561 Oberstdorf, Germany

Seller since 12/19/2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 170145
update
Last update: more than six months ago
people 6 users are watching this item
remove_red_eye 1557
library_bookslisted in: