Mare Drama Queen aka Queeny

translated
6100 Seefeld in Tirol, Austria
remove_red_eye 0439
Price range
116 865,00 kr
10.000,00 €
to
175 297,50 kr*
15.000,00 €
Gender Mare
Breed

Shire horse

Show 23 ads from 64 275,75 kr
chevron_right
Age (years) 6
Height (cm) 173
Type Draft Horse
Color Dapple gray
Mare Drama Queen aka Queeny - Tack för ditt intresse för vårt Shire Horse-sto Drama Queen aka Queeny.

Vår Queeny har aldrig visat sig som en drama queen tidigare, hon är ett välbalanserat och väluppfostrat sto som inte är lätt att uppröra.

Queeny är född 2017 och är idag ca 1,70 m lång.

Hon har vuxit upp i flock och är van vid att vara ute 24/7 samt i box. Hon är människokär och nyfiken. När det gäller rangordning har hon inte haft några problem att passa in i gruppen, även om hon för närvarande står i ett öppet stall med tillgång till bete i en blandad flock.

Naturligtvis är hon van vid daglig kontakt med människor, hon tycker också om lätta markarbetslektioner och promenader och deltar mycket bra. Hon är ett mycket intresserat och fogligt sto.

Naturligtvis har hon fått alla nödvändiga vaccinationer och är regelbundet avmaskad och presenterad för hovslagaren. Queeny är mycket vänlig mot hovslagaren och veterinären.

Hon har fullständiga papper från English Shire Horse Society.

Queeny känner också till andra djur av alla slag samt stora lantbruksmaskiner och har redan genomgått lugn och ro-utbildning.

Om du är intresserad är du välkommen att lära känna henne när som helst utan förpliktelser. Våra djur lämnas bara till de bästa händerna och ett hem som är lämpligt för deras ålder, så det är viktigt för oss att ta tillräckligt med tid för intresserade parter. Eftersom vi också föder upp flaskföl som regelbundet kräver sina måltider (även under natten), ber vi om din förståelse om svaret på förfrågningar ibland kan ta några (några) dagar.
tTranslated
Profile picture Manuel
Flag AT

Manuel

mood No ratings yet

6100 Seefeld in Tirol, Austria

Seller since 7/7/2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 207338
update
Published: 10/8/2023
Recently online
remove_red_eye 0439
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: