Lammskinnssadel Christ Basic Plus Pony

translated
34311 Naumburg, Germany
remove_red_eye 0314
3 394,51 kr*OBO
290,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Christ Lambskin Pad chevron_right Basic Plus

Condition Used - Very Good
Date of purchase 2015
Shipping Possible
Your rating
Lammskinnssadel Christ Basic Plus Pony - Jag erbjuder min Werner Christ-sadel till salu, färg natur/svart/natur. Modell Basic Plus med insatser av kompositskum utan pommels utan stigbyglar. Sadeln är 8 år gammal (men det syns inte på den) och har använts ofta och gärna (utan stigbyglar!) men har också behandlats mycket försiktigt och borstats regelbundet, inte tvättats än så länge. Innersulorna har redan bytts ut en gång och är fortfarande mycket bra, och han har också ridits med ett vadderat underlag de senaste tre åren. Storleken Pony passade mitt norska sto och mig mycket bra, enligt tillverkaren ska storleken i första hand passa ryttaren - mitt sto passade visuellt båda storlekarna, WB till och med nästan bättre - men jag kände mig för vilsen i den (byxstorlek 40).
Sadeln lämpar sig utmärkt för arbete i arenan och för korta terrängturer, men den kräver lite tillvänjning: muskelspänningar, till exempel, överförs nästan ofiltrerat på båda sidor - vilket gör kommunikation och fina hjälpmedel oerhört mycket enklare och möjligt, men just spänningar är hårda som stål, man måste verkligen träna på muskelavslappning och börja med små enheter om det behövs. Det är något lättare om du använder ett lämpligt underlag (särskilt för trädlösa eller direkt från Kristus) under, erfarenheten har visat att detta ger ytterligare stoppning och stöd.
Det är inte en nödförsäljning, men vi använder den sällan nu förutom trädlös och pad, jag vill byta till en annan modell om det behövs och vill delvis finansiera detta med försäljningen.

Kontakta mig gärna om du har några frågor :)
tTranslated
PayPal logo accepted.
Försäkrad frakt via DHL, GLS eller DPD är möjlig.
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
Profile picture ponymausi
Flag DE

ponymausi

mood Satisfaction: Excellent

34311 Naumburg, Germany

Seller since 2/15/2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 190665
update
Last update: more than six months ago
Recently online
remove_red_eye 0314
historyRecently Viewed: