Kühnle maratonbil - klassisk bil, mycket väl underhållen, nya däck

translated
90610 Winkelhaid, Germany
remove_red_eye 0650
people 6
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Kühnle Carriages

Condition Used - Very Good
Your rating
Kühnle maratonbil - klassisk bil, mycket väl underhållen, nya däck - På grund av att vår valack har dött säljer vi vår älskade Kühnle Marathon-vagn. Vår valack är 170 cm lång och vagnen var lite för liten för honom i förhållande till hans storlek (se bild), men det störde oss inte eftersom vi är rena fritidsryttare och bara reser lugnt och stilla på landsbygden.

Vagnen är en gammal hederlig bil som lämpar sig utmärkt för historiska resor, även om du vill vara lite mer sportig. Den kan köras med en eller två hästar. Gaffel och dragstång ingår i priset.

Sätena, förar- och passagerarsätet samt ryggstödet lät vi klä med läder av en tapetserare; gummidäcken monterades på nytt av Kutschen Ress (Schweinfurt), varefter vi endast körde den några få gånger eftersom vår valack blev sjuk och vi inte längre kunde köra den. Sedan dess står vagnen täckt och torr i en hall.
Vagnen är lämplig för Haflinger, Norwegian eller andra hästar i denna storlek. Enligt min åsikt är den lämplig för hästar upp till 160 cm, men det är en smaksak.

Företaget Kühnle står för kvalitet och därför är vagnen gammal, men fortfarande solid och lever upp till sitt namn.

Mått:
Spårbredd, mätt på insidan 110 cm
Vagnens bredd 80 cm
Hjulens storlek: fram 75 cm, bak 85 cm
Bredd på gaffeln: 100 cm
Vagnens bredd: 115 cm
Sitthöjd ca 115 cm (mätt enligt bilden med grön linje)
Vikt: 279 kg

Om du har några frågor, vänligen kontakta mig, tack!


Vagnen finns i 96450 Coburg, inspektion möjlig när som helst enligt överenskommelse.


Varumärket tillhör den lagliga ägaren. Användningen av varumärket och beskrivningen här tjänar endast till att identifiera varorna samt att markera kvaliteten och är inte på något sätt avsedd att utgöra ett intrång i äganderätten.

Meddelande till köparen:
Detta är inte en kommersiell transaktion i den mening som avses i lagen om distansförsäljning. Föremålet säljs som begagnat, som det är, från privat utan någon garanti. Ett normalt slitage för föremålets ålder ska betraktas som normalt. I samband med ditt köp samtycker du uttryckligen till att avstå från den garanti som du har rätt till enligt lag för begagnade varor. Beskrivningarna är gjorda så noggrant som möjligt enligt vår bästa kunskap och övertygelse. Beskrivningen innehåller information om skick och leveransomfattning. Bilderna är en del av beskrivningen. Information, bilder och noteringar om varorna utgör inte garanterade egenskaper i den mening som avses i den tyska civillagen (BGB) utan är endast avsedda som en allmän beskrivning. Fel undantagna. Köparen står för fraktrisken. Även om jag skickar varan försäkrad och väl vadderad är risken förblir hos köparen, även om varan går förlorad. Jag tar inget ansvar för oförsäkrad frakt. Köp inte om du inte godkänner dessa regler. Tack.
tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
UM
Flag DE

Ute Meyer

mood Satisfaction: Excellent

90610 Winkelhaid, Germany

Seller since 8/7/2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 165446
update
Last update: more than six months ago
Recently online
people 6 users are watching this item
remove_red_eye 0650
library_bookslisted in: