KFPS Friesiskt sto dröm häst med tillbehör

translated
72532 Gomadingen, Germany
remove_red_eye 0497
people 6
Not available
This horse is currently not available.
Gender Mare
Breed

Friesian horse

Show 16 ads from 58 199,00 kr
chevron_right
Age (years) 17
Height (cm) 170
Type Warmblood
Color Black
Other charactics
  • Home more important than price
  • incl. horse passport
  • Reliable for trail riding
  • No eczema
  • Stands for the farrier
  • Loads well
KFPS Friesiskt sto dröm häst med tillbehör - Det är med tungt hjärta som jag ger bort min guldbit. Eftersom vi är mycket utomlands och jag på grund av min hälsa inte borde rida mer, har jag letat efter många möjligheter.
Hon är en häst med hjärtat och en underbar karaktär. Hon har ridits regelbundet och är därför väl och hyggligt tränad för en fritidsryttare med dressyrerfarenhet. Hon är 1,70 meter hög och har ett sportigt utseende. Hon är säker på marken och älskar att simma. Hon känner till hästskötaren, löpbandet och har deltagit i en brandkurs. Jag har ägt henne sedan 2009 och därför endast till kärleksfulla ärliga köpare.
Hon är en idealisk familjehäst eftersom hon är mycket sällskaplig och välskött.
Hon är frisk och har ingen artrit eller andra sjukdomar. Det enda som bör kontrolleras regelbundet är skötseln av hennes bakben på grund av mallenders. Vi har dock detta under kontroll med min vård. Hon är skodd i fronten. För ett år sedan fick hon en fraktur på tuberositeten i ischialbenet som läkte mycket bra. Hon går normalt och i tid. Jag vill nämna att det på grund av denna skada inte är tillrådligt att para henne. Enligt DFZ hade hon två föl före min tid.
Jag säljer henne endast komplett med mycket bra tillbehör. Sadeln (1500€) har just justerats av en sadelmakare från Signum. Hennes tänder rätades i augusti 21. Vaccinationerna är avslutade. Jag har regelbundet tränat och tagit hand om henne under alla dessa år. Ett toppstona sto med en fantastisk karaktär. Inga uppfödare eller ridskolor. Endast till privatpersoner med seriöst intresse som fritidsryttare ..säljs endast med förköpsrätt. Hennes fullständiga namn är Renske van de Olde Mette Moate från den utmärkta aveln Nieuwe Heuvel född 2005.
tTranslated
FS
Flag DE

Frimmel Sabine

mood No ratings yet

72532 Gomadingen, Germany

Seller since 5/8/2022
library_booksYou might also like
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 178368
update
Published: 5/19/2022
people 6 users are watching this item
remove_red_eye 0497
library_bookslisted in: