For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Kentucky Horsewear Magnetic Blanket Recuptex 0g - 155 cm

translated
5441 Abtenau, Austria
remove_red_eye 0108
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Kentucky Horse Blankets, Sheets & Coolers chevron_right Kentucky Horsewear Magnetic Decke Recuptex 0g - 155 cm

Condition Used - Like New
Shipping Possible
Your rating
Kentucky Horsewear Magnetic Blanket Recuptex 0g - 155 cm - Beskrivning
Säljer min knappt använda Kentucky Horsewear magnetic field blanket Recuptex 0g - navy - storlek 155. originalpris EUR 204,99 pris EUR 170,- inkl. frakt

Magnetisk matta Recuptex

Det kan knappast vara mer elegant. Kentucky tillverkar mattor av utmärkt kvalitet med det där speciella. Det unika försäljningsargumentet för dessa mattor är den specialdesignade konstgjorda pälsen från Kentucky, som inte bara är ett absolut blickfång utan också ger extra värme och skydd mot friktion. Mattorna är riktiga pärlor med många kärleksfullt utformade detaljer. Med den nya magnetiska mattan Recuptex från Kentucky finns det nu även en terapistödjande filt från Kentucky.

En överblick

Recuptex-tyg på baksidan
Stoppning av artificiella fårskinn
Dubbel stängning på bröstet
Svanssnöre
Anatomiskt formad passform
Maskintvättbar vid 30° (ingen torktumlare)
100 % djurvänlig

Material och egenskaper

Äkta Kentucky-fans vet säkert att de magnetiska Recuptex-stallkängorna var en av de första produkterna i Kentucky-sortimentet. På grund av den stora framgången med denna produkt finns det nu även en matchande filt, Kentucky Magnetic Rug Recuptex. Mattan använder samma Recuptex-teknik som de stabila stövlarna. På baksidan innehåller mattan ett fint Inoxgarn (med fibrer av rostfritt stål) baserat på Bekaert BEKINOX®-teknik, som vävs in i tyget. De fina trådarna i rostfritt stål bildar en Faraday-bur som reflekterar hästens eget magnetfält. Filten är tillverkad av ett mycket starkt och motståndskraftigt tyg som kan användas ensamt på sommaren eller i kombination med andra filtar på vintern.

Tillämpningsområde och effekt

Kentucky Magnetic Recuptex är idealisk för att slappna av hästens muskler före och efter ridning och kan även lämnas på hästen över natten, efter en viss tid av tillvänjning. De rostfria stålfibrerna som är integrerade i filten skapar en Faraday-bur som reflekterar hästens eget kroppsliga magnetfält och därmed stimulerar hästens ämnesomsättning. Dessutom förbättras blodcirkulationen och syretillförseln, vilket främjar hästens välbefinnande.

Acklimatiseringsfasen

Kentucky rekommenderar att man använder filten i en timme till en början och gradvis ökar antalet timmars användning på hästen under de följande dagarna för att låta hästen vänja sig vid den stickande känslan som kan uppstå. Efter denna tillvänjningsfas kan filten också lämnas på hästen över natten och användas som undertäcke på vintern.
tTranslated
PayPal logo accepted.
+4,90 Fraktkostnader
tTranslated

IRFlag AT

5441 Abtenau, Austria

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 171640
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0108