Kärleksfull fosterpartner sökes

wanted translated
22851 Norderstedt, Germany
remove_red_eye 0691
people 4
want ad
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Kärleksfull fosterpartner sökes - Hej kära hästvänner,

Vi söker någon som kan ta hand om vår Leo minst två gånger i veckan. Han är en 13 år gammal Welsh Cob och skulle vilja ha lite extra uppmärksamhet.

Du kan ta korta promenader med honom, klappa honom, sköta om honom och naturligtvis gosa med honom. Vi söker en person som gillar att få en smak av stallluft och för vilken tid med hästen och i friska luften är av största vikt. Efter att vi tyvärr har fått ta emot dåliga nyheter från olika veterinärer under de senaste två åren har vi beslutat att inte rida honom längre och att minska arbetet från marken till ett minimum.

Medan pojkarna fortfarande är i sommarpaddocken i 24 timmar (förmodligen i slutet av oktober) skulle det vara bra om du kunde rensa två vagnar i veckan. När stallsäsongen börjar måste du städa på dina dagar. Båda kan göras snabbt med lite övning.

Leo står i ett fint fritidsstall nära Tangstedter Forst. Det finns många fina platser att promenera på (Tangstedt Forst, Wittmoor). För de riktigt otäcka regniga dagarna har vi också en inomhusarena. Naturligtvis kan du också rengöra på torrt vatten.
När det gäller dagarna är vi båda (Isabell och Jojo) mycket flexibla. Vi kan personligen diskutera hur ofta och när du ska komma.

Om dig: Det viktigaste är att du är pålitlig och håller dig till överenskommelser. Det är viktigt för oss att betona att Leo egentligen inte bör vara under sadel längre och att han endast bör röra sig så mycket som hans nuvarande tillstånd tillåter.

Om du kan tänka dig att ansluta dig till Team Leo är du välkommen att höra av dig! Vi ser fram emot att lära känna dig.
Hälsningar, Isabell, Jojo och Leo
tTranslated
J
Flag DE

Jojo

mood No ratings yet

22851 Norderstedt, Germany

User since 10/5/2021
speed4 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 167154
update
Last update: more than six months ago
people 4 users are watching this item
remove_red_eye 0691
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: