Isländsk valack

translated
4543 Deitingen SO, Switzerland
remove_red_eye 0580
people 1
Sold
This horse has already been sold.
Gender Gelding
Breed

Icelandic horse

Show 54 ads from 7 608,38 kr
chevron_right
Age (years) 15
Height (cm) 145
Type Pony / Small Horse
Color Chestnut/Sorrel
Other charactics
  • Barefoot
  • Five-gaited
  • Reliable for trail riding
  • Halter broken
  • Lunged
  • Stands for the farrier
Isländsk valack - Det är med ett mycket tungt hjärta som jag säljer min isländska valack Flaumur. Han har helt enkelt för mycket go och för mycket fart för mig på fältet. Det passar bara inte eftersom jag också är mamma. Flaumur är mycket väluppfostrad på promenader. När vi rider är han lite nervös när det kommer stora maskiner. Med lite avstånd fungerar det mycket bra. Jag har aldrig haft några problem med honom i arenan eller i arenan. Men eftersom jag tillbringar den mesta av min tid ute och det bara inte är rätt mellan oss, letar han nu efter sitt eviga hem. Just nu arbetar jag honom främst från marken och vi går promenader. Han behöver byggas upp igen och gå ner mer i vikt.

Flaumur bor i vårt öppna stall i en blandad flock. Den isländska valacken är av hög rang men en rättvis chef. Olika storlekar och åldersgrupper finns representerade i min grupp. Flaumur är ca 1,46 meter lång, född 2009 och går barfota med mig och med hovstövlar när han rider. Valacken var tidigare skodd, vilket säkert skulle vara genomförbart igen. Flaumur reagerar på kvalster och vissa gräs, har ett milt eksem som är väl kontrollerat med svavelblomspulver och ett täcke, även om han bara hade täcket på sig i hagen med mig.

Det är inte en nödförsäljning, jag önskar honom den slutliga platsen han förtjänar. Den isländska valacken kan flytta ut med olika tillbehör om du är intresserad. Flaumur kan besökas och provridas. Provridning 50.- så att det inte utnyttjas och endast seriösa intressenter kommer. Återbetalas vid köp.
Priset är fortfarande förhandlingsbart
078 924 78 20
tTranslated
Profile picture Jennifer Ast
Flag CH

Jennifer Ast

mood No ratings yet

4543 Deitingen SO, Switzerland

Seller since 1/21/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 214101
update
Published: 4/17/2024
Recently online
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0580
library_bookslisted in: