Hoppsadel Butterfly Stefanie 18 tum

translated
33758 Schloß Holte-Stukenbrock, Germany
remove_red_eye 0219
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Butterfly Jumping Saddle chevron_right Stefanie

Seat size 18"
Condition Used - Like New
Shipping Possible
Your rating
Hoppsadel Butterfly Stefanie 18 tum - Beskrivning enligt tillverkaren:
Den nya Stefanie-sadeln kompletterar vårt sortiment av hoppsadlar. Den har det beprövade Butterfly®-sadelträdsystemet, som anpassar sig tredimensionellt till hästens rygg tack vare de flexibla gångjärnen och möjliggör en sits med nära kontakt. Den stora friheten i axlar och skänkel förhindrar smärtsamma tryckpunkter på trapeziusmuskeln och kan öka hästens välbefinnande, eftersom det inte längre finns någon trängande matstrupeplatta i konventionell bemärkelse.



Tack vare flexibiliteten är det fullt möjligt att rida hästar med mycket olika konformationer med en och samma sadel. Det är inte nödvändigt att polstra sadeln uppåt, nedåt eller runt om på grund av förändringar i muskulaturen eller foderets kondition, eftersom systemet kan anpassa sig till förhållandena. Det stötdämpande membranet i sätet ger ryttaren stor sittkomfort.



Alla metalldelar är tillverkade av rostfritt stål. Den underhållsfria kammarfjädern har ingen spärr, men är böjd i en halvmåneform så att stigbygeln lättare kan glida ut vid ett fall. Sadelremmarna är tillverkade av LEMICO®, eftersom detta material är extremt lätt att rengöra och mycket tåligt. Den klarar belastningar på upp till 500 kg dragkraft.
tTranslated
PayPal logo accepted.
16,49 €
N
Flag DE

Nina

mood No ratings yet

33758 Schloß Holte-Stukenbrock, Germany

Seller since 2/12/2020
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 164770
update
Last update: more than six months ago
Recently online
remove_red_eye 0219