Hennig dressyrsadel Evenemangssadel Focus Dressage

translated
15806 Zossen, Germany
remove_red_eye 0444
people 3
14 593,88 kr*
1.250,00 €*
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Hennig All Purpose Saddle

Condition Used - Good
Shipping Possible
Your rating
Hennig dressyrsadel Evenemangssadel Focus Dressage - Absolut sällsynt! Evenemangssadel med fokus på dressyr från Hennig saddlery. Pommlarna är justerbara med tryckknappar.

Sadeln är gammal, men har förnyats i delar om och om igen. Sätet har till exempel förnyats med ett underbart halkfritt och bekvämt läder. Dessutom breddades ryggradskanalen för att göra det bekvämt för hästen. Sadeln var nystoppad (naturligtvis också fin och mjuk) och användes sedan bara i ungefär två månader. Endast två dekorativa knappar saknas och lädret är sprucket på undersidan. Den behöver regelbunden skötsel. Tyvärr har den tidigare ägaren försummat detta, men det har aldrig stört mig.

Jag har haft sadeln både till mitt sto som en livlig unghäst och nu till min valack för inridning. Tyvärr har den blivit mycket bred och vuxit ut alldeles för snabbt. Den är helt enkelt lysande för att lära upp och arbeta med en ung häst. Sadeln är idealisk för smalbröstade (unga) hästar.

Paypal och frakt är möjligt, köparen står för kostnaderna. Det är också möjligt att hämta upp i 15806 Wünsdorf. Privat försäljning, ingen garanti, ingen retur.
tTranslated
PayPal logo accepted.

DominiqueFlag DE

15806 Zossen, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2021
speed3 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 160860
update
Last update: more than six months ago
people 3 users are watching this item
remove_red_eye 0444
historyRecently Viewed: