Haflinger sto 4 år

translated
3701 Großweikersdorf, Austria
remove_red_eye 1427
people 11
Sold
This horse has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Haflinger

Show 52 ads from 11,64 kr
chevron_right
Age (years) 4
Height (cm) 145
Type Pony / Small Horse
Color Chestnut/Sorrel
Other charactics
  • Lunged
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • Barefoot
  • Stands for the farrier
  • Loads well
Haflinger sto 4 år - Det är med tungt hjärta som jag säljer mitt sto Fenja, förutsatt att en bra plats för henne att bo uppstår, då jag tyvärr inte kan göra henne den rättvisa hon förtjänar tidsmässigt.
Fenja blir 4 år i mars 2023, hålls i ett öppet stall, är barfota och har alla viktiga vaccinationer. I höstas revs den befintliga vargtanden ut och tänderna tillverkades. Hon är van vid träns, sadelgjord och sadel och kan både longering och markarbete. I september 2022 deltog vi i en helgkurs med Honza Blaha, där hon visade sig utmärkt enligt sin ålder och hade inga problem med lastning. I maj 2023 deltog vi i en arbetande ridkurs. Även här visade hon sig lugn, avslappnad, ambitiös och uppmärksam.
Hon visar mycket bra gångarter och har god hoppförmåga och skulle vara mycket intressant för människor som letar efter en mångsidig partner i brott. På grund av sin unga ålder har hon fortfarande mycket att lära, men är alltid ivrig, nyfiken och ambitiös på jobbet. På grund av förändringar i min arbetsmiljö har jag tyvärr inte tid att göra henne rättvisa, vilket är mycket synd. Hon är en fantastisk häst som (på grund av sin ålder) fortfarande behöver regelbunden träning och aktivitet.
Jag letar efter en erfaren person för henne som är medveten om ansvaret och utmaningen att träna en ung häst och letar efter en långsiktig, hälsosam, robust partner.
Equine pass och stamtavla finns tillgängliga och kan visas på plats. År 2022 vann hon den 3 år gamla gratisutställningen i Niederösterreich.
Jag säljer henne inklusive tillbehör. (Med undantag för snäppan och sadeln).

En fantastisk häst letar efter en fantastisk partner. Om du är intresserad, vänligen skicka mig ett e-postmeddelande.
tTranslated
LH
Flag AT

Lisa Häusler

mood No ratings yet

3701 Großweikersdorf, Austria

Seller since 1/2/2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 190443
update
Published: 6/18/2023
people 11 users are watching this item
remove_red_eye 1427
library_bookslisted in: