Härligt ridbart arabiskt sto med fynd

translated
6074 Giswil, Switzerland
remove_red_eye 1724
people 6
Sold
This horse has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Arabian horse

Show 28 ads from 1 431,70 kr
chevron_right
Age (years) 7
Height (cm) 153
Type Thoroughbred
Color Gray
Other charactics
  • incl. horse passport
  • Reliable for trail riding
  • No eczema
  • Companion
  • All Rounder
  • Stands for the farrier
  • Loads well
Härligt ridbart arabiskt sto med fynd - Safiya har varit hos oss i nästan två år. Hon kommer från Italien och importerades till oss rå och vild. Först måste hon vänja sig vid att leva med människor. Men under tiden har hon utvecklats till ett väl muskulöst, vänligt och alltid intresserat och motiverat sto. Safiya är alltid motiverad, oavsett vad du gör med henne. Hon vill alltid vara till lags och har aldrig dåliga avsikter. Hon försöker alltid göra vad som krävs av henne och gör sitt bästa. Sedan vi fick henne har hon tyvärr fått en oregelbundenhet i sin gång. Trav och galopp är normala. Hon har inte ont, men det ser lite konstigt ut. På grund av den förändrade gången är resten av hennes kropp naturligtvis mer belastad och hon är något sned. Hon har röntgats och undersökts, men en exakt diagnos kan inte ställas. Vi misstänker en gammal skada i bäckenområdet som har läkt lite fel. Därför rider vi henne anpassad till hennes kropp. Eftersom det finns mycket hård mark här och vi tyvärr inte har någon sandig arena, letar vi med tungt hjärta efter ett lämpligt hem för Safiya. Eftersom hon älskar att rida ut och också behöver hållas sysselsatt vill jag inte sälja henne som ett syskon. Hon är en bra ridhäst och är van vid terrängkörning. Hon går också ut på egen hand utan problem. Ett hem med ett sandigt område där hon kan arbeta på mjukt underlag skulle vara idealiskt. Där du också kan göra markarbete med henne, kanske till och med göra något i paddocken med barn. Och hon kan gå ut då och då.
Hon kan också användas för avel. Hon är registrerad som avelssto och fick sitt första föl förra året. Hon är en mycket bra mamma och har fött ett vackert föl.
Om du är intresserad är du välkommen att kontakta mig så kan jag ge mer detaljerad information, videor etc. Vi kommer bara att ge bort henne till en lämplig plats i goda händer. Annars behåller vi henne, vilket inte skulle vara något problem.
tTranslated
Pedigree
DEFFIANCE
LAHEEB
ALMONA
SA PAMPLONA
CLASSIC
RA SHE
LM
Flag CH

Lena Meile

mood No ratings yet

6074 Giswil, Switzerland

Seller since 7/5/2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 180820
update
Published: 4/1/2024
Recently online
people 6 users are watching this item
remove_red_eye 1724
library_bookslisted in: