Fly-/regnfilt BUCAS BUZZ-OFF RAIN CLASSIC - ZEBRA , 155

translated
45130 Essen, Germany
remove_red_eye 0353
people 1
1 160,33 kr*OBO
99,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Bucas Buzz-Off
Show 6 ads from 527,42 kr
chevron_right

Condition Used - Like New
Date of purchase 2018
Shipping Possible
Your rating
Fly-/regnfilt BUCAS BUZZ-OFF RAIN CLASSIC - ZEBRA , 155 - Jag säljer en nästan ny (har suttit på hästen ca 3 gånger) BUCAS BUZZ-OFF RAIN CLASSIC - ZEBRA , 155cm. Tyvärr är den alldeles för stor för min nuvarande häst. Filten säljs nytvättad med haklapp och benremmar. NP kostade ungefär 140 euro på den tiden. Om du har några frågor kan du kontakta mig :-)

Här är den officiella beskrivningen:

Den vattentäta flugfilten, extra effektiv mot insekter tack vare det randiga mönstret.
Buzz-Off Rain blanket är en kombination av Buzz-Off Fly blanket och det superlätta Sun Shower sommartäcket. Den övre delen av Buzz-Off Rain är vattentät, andas och skyddar hästens rygg från fukt. Den nedre delen är gjord av ett tättmaskigt, luftigt nätfoder. Detta område ger mycket god ventilation. Samtidigt reflekterar materialet UV-strålar.

Bästa skydd
Det speciella med filten är den stora magplattan med elastiska band, som passar bra runt bröstet och magen. Magsäcken är lätt att öppna för att ge ett bekvämt skydd och kan snabbt tas bort för att eventuellt bytas ut. För starkare hästar rekommenderar vi de praktiska förlängningarna för magplattor, som bäst beställs samtidigt. Nackdelen och svansskyddet är fastsatta på filten och ger därmed bästa möjliga stabilitet och samtidigt god komfort.

Zebraränder mot insekter
Det randiga mönstret irriterar insekter. Allting suddas ut framför deras sammansatta ögon, de har inte längre något mål för landningen. Denna naturliga effekt av zebrapälsen används nu av tillverkaren Bucas för sina flugmattor.

Bekvämt
Bucas flugfiltar är tillverkade av ett specialutvecklat, lättviktigt men mycket slitstarkt material. Det tätt vävda tyget ger andningsförmåga och bästa möjliga skydd mot de minsta insekterna. Det stabila frontbeslagssystemet med den vadderade haklappen ger optimal frihet för axlarna. Din häst kommer inte att känna sig instängd.
tTranslated
PayPal logo accepted.
6€ DHL hämtar i Essen/NRW
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
C
Flag DE

Claudia

mood No ratings yet

45130 Essen, Germany

Seller since 7/25/2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 181760
update
Last update: more than six months ago
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0353
historyRecently Viewed: