Felix Bühler, kompressionsbandage Ceramic Rehab, framben, storlek S

translated
26452 Sande, Germany
remove_red_eye 0684
Sold
This item has already been sold.
Model

Felix Bühler Other chevron_right Kompressionsbandagen

Condition Used - Like New
Date of purchase 2024
Felix Bühler, kompressionsbandage Ceramic Rehab, framben, storlek S - ‼️Versand ingår i priset ‼️
Erbjud här så gott som nya Felix Bühler kompressionsbandage för hästar i storlek S.
Bandagen är för frambenen. Min häst bar den högra i 2 dagar, tyvärr passade den inte perfekt, den vänstra är oanvänd och helt ny.

NP: 44,90


Artikelbeskrivning från Krämer Pferdesport:
Anatomiskt skurna, andningsaktiva kompressionsbandage för frambenen med infällda keramiska partiklar i innerfodret. Stödjer lymfflödet och blodcirkulationen avsevärt och främjar därmed rehabiliteringen, t.ex. vid skavande ben och senskador. Dessutom reflekterar de din egen kroppsvärme med en lugnande effekt och stimulerar cellaktiviteten tack vare den integrerade keramiska fibern och viskos (antibakteriell och antistatisk). Med vadderad dragkedja framtill och extra klaff med kardborreknäppning för säker passform. Hur kompressionsbandage ska användas måste avgöras från fall till fall. De är särskilt användbara vid långa perioder av stående (stallvila ordinerad av veterinär), för ben som har sprungits på, för att stödja lymfatiska dräneringsstörningar, för senskador, efter flockledsskador, för att förhindra svullnad eller behandla ödem, efter läkning av flegmon ärrbehandling och för sårbehandling med sårförband som ett substitut för bandage.

Observera: Vi ber dig att avstå från att använda dem vid akuta infektioner med t.ex. feber, hjärtinsufficiens, hypertyreos, akut flegmon och tumörer som stör lymfdränaget. Om du är osäker på hur du ska använda bandagen, rådfråga din veterinär. Vissa hästar är mer känsliga för tryck och bör endast behandlas med bandagen en gång i timmen. Om tryckpunkter eller hudirritationer uppstår ska du omedelbart sluta använda bandaget och kontakta din veterinär. Tillverkaren och distributören ansvarar inte för skador som orsakats av felaktig hantering (t.ex. olämpliga bandage) av bandaget eller felaktig användning (t.ex. felaktig applicering). 100 % polyester med insmält keramisk fiber och viskos, stoppning 100 % kloroprengummi.

Eftersom detta är en privat försäljning lämnar jag ingen garanti och inget byte är möjligt.
tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
Profile picture Christina
Flag DE

Christina

mood Satisfaction: Excellent

26452 Sande, Germany

Seller since 7/4/2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 215284
update
Last update: 3/21/2024
Recently online
remove_red_eye 0684