Eycatcher Paint Horse Föl Stut

translated
38855 Wernigerode, Germany
remove_red_eye 0904
people 10
82 119,27 kr*OBO
6.999,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Eycatcher Paint Horse Föl Stut - Hej, jag heter lilla Aiana (Indian = evig blomma) och jag är ett Bay Tobiano-föl med ett blått öga. Jag är född i april 2023 och söker en kärleksfull ägare efter avvänjning i december.
Min pappa är Deltagun Peppy MR, en 150 cm lång Paint hingst med den allra bästa stamtavlan och 100% checkarv. Min mamma är Special Velvet Mount, ett topp premium sto. Min mamma är 6Panel n/n.
Från dag ett har jag varit ett riktigt solsken som vill gosa mycket. När jag växer upp kommer jag att ha en slutlängd på ca 1,50 - 1,52 meter. Jag är redan ett mycket starkt och muskulöst föl. Jag är modig inför allt nytt och vet precis vad jag vill. Det har jag fått från min mamma :)
Jag växer upp i en blandad flock i en paddock- och spårmiljö. Så jag kan springa, leka och äta så mycket jag vill. Jag hoppas att det förblir så med min nya ägare. Jag vill inte gå in i en box, inte ens på natten. Jag kan också stanna för uppfödning (från 300 € per månad).

Fram till avvänjningen kommer Aiana att avmaskas regelbundet, visas för hovslagaren och lära sig fölets ABC. Det är mycket viktigt för oss att våra föl är väluppfostrade och vänliga.
Aiana får också ett hästpass och APHA-papper.
Om Aiana har väckt ditt intresse, vänligen kontakta oss för mer information. Våra föl placeras endast i artanpassad uppstallning (öppet stall/aktivt stall/paddock trail) och i kärleksfulla händer som också är beredda att erbjuda sin lilla skatt ett liv med uppväxt och fri motion.

Vi säljer inte till återförsäljare!
tTranslated
R
Flag DE

Rainer

mood No ratings yet

38855 Wernigerode, Germany

Seller since 8/8/2023
speed10 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 203253
update
Published: 2/10/2024
Recently online
people 10 users are watching this item
remove_red_eye 0904
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: