Dressyrsadel Sommer Remos Dolce 17,5"

translated
21723 Hollern-Twielenfleth, Germany
remove_red_eye 0194
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Sattlerei Sommer Dressage Saddle

Seat size 17.5"
Condition Used - Very Good
Date of purchase 2017
Shipping Possible
Your rating
Dressyrsadel Sommer Remos Dolce 17,5" - Jag erbjuder en dressyrsadel från Sommer Saddlery. Det är modellen Remos Dolce, inköpsdatum 03/2017 (sadelpass finns och kommer att ingå).
Sätesstorleken är 17,5 tum, bredden var ca 32 vid leverans, gjordes lite smalare för mitt sto. Sadelmynningen är kalljusterbar, vilket gör att sadeln kan anpassas till en stor variation av hästtyper. Detta var på ett mycket smalt och smalt sto med en höjd på 1,76 meter. Jag har dock också sett den här modellen på en kallblodig häst med runda revben.

Sadeln är mycket bekväm. Den visar normala tecken på användning, men måsarna är inte slitna (se bilder). Det finns några små repor på den vänstra bakre kanten samt på den bakre delen av sätet (syns också på bilderna).

Eftersom jag använder mono stigbyglar har jag skruvat fast två fästöglor på kantsidan för att fästa stigbyglarna - också mycket praktiskt på fältet om du vill ta med dig en jacka.

Provkörning endast mot en deposition av hela köpeskillingen i högst 7 dagar och endast vid avhämtning. Ingen provridning för leverans. Försäkrad frakt med DHL
Kontakta oss också gärna via WhatsApp eller Signal
tTranslated
Försäkrad frakt med DHL på min bekostnad efter mottagande av full betalning. Ingen provning och ingen retur på fraktkostnaden.
tTranslated
F
Flag DE

Frauke

mood No ratings yet

21723 Hollern-Twielenfleth, Germany

Seller since 12/31/2020
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 164108
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0194
library_bookslisted in: