Dressursattel mit verstellbarer Kammer, 17,5 Zoll, braun, Maxflex Maxeena, Bongort, Dressage Saddle, Schkeuditz

Dressyrsadel med justerbar kammare, 17,5 tum, brun

translated
04435 Schkeuditz, Germany
remove_red_eye 0563
people 15
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Maxflex Dressage Saddle chevron_right Maxeena

Seat size 17.5"
Colour  Brown
Condition Used - Very Good
Shipping Possible
Your rating
Dressyrsadel med justerbar kammare, 17,5 tum, brun - Maxflex Maxeena har utvecklats för professionella ryttare. Kammarens bredd kan enkelt justeras med en insexnyckel.

Jag använder gärna tillverkarens beskrivning av sadelträdet:
Flexträdet är tillverkat av polyuretan, ett material som är flexibelt men ändå formstabilt. En fjäderram i stål ger ytterligare stabilitet och ökad tryckfördelning. Under lämpliga omständigheter och ändamål är det nästan omöjligt att bryta träd. Trots flexibiliteten längs den längsgående och tvärgående axeln kan du inte sätta trädet platt. Särskilt anmärkningsvärt är den laterala rotationsförmågan som anpassar sig till hästens axelrörelser.

Mer information: https://youtu.be/1mJx8mF9FIg

Information om bältessystemet från tillverkaren:
Vi använder ett flexibelt V-gärde och använder inte främre grimmaband som fästs på kammjärnet. Vår främre fållanordning sitter under camberfjädern.
Vi är väl medvetna om den propagerade "fördelen" med en främre bältesrem. Den hindrar sadeln från att glida framåt och fungerar som en psykologisk smickrare för ryttaren. Det skadar inte ryttaren, men det kan skada din häst ännu mer. Väldigt få människor är medvetna om att den skada som denna form av omgjordning kan orsaka är mycket större än den nytta som den någonsin kan ge.

Om plattan:
Våra innovativa sandwichkuddar är invändigt fodrade med ett exklusivt skum och en nätliknande honungsbaststruktur och fyllda med ull**. De har 3 fyllningsfickor per sida, så att de enkelt kan stoppas om av oss eller en sadelmakare. När vi väljer läder till kuddarna lägger vi stor vikt vid en mjuk och behaglig känsla.

2016 var Maxflex testvinnare i en mätning av sadeltrycket, se sista bilden. Du kan tydligt se hur vackert flexträdet framtill gör att axeln kan röra sig fritt. Dessutom kan du se den mycket fina, stora kontaktytan. Sist men inte minst ser du inte en enda trycktopp eller värden i det förhöjda området.

Om du har några frågor, vänligen kontakta oss!
tTranslated
PayPal logo accepted.
B
Flag DE

Bongort

mood Satisfaction: Excellent

04435 Schkeuditz, Germany

Seller since 12/30/2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 176181
update
Last update: 12/27/2023
people 15 users are watching this item
remove_red_eye 0563