Colt by Forlee Jumper

translated
59320 Ennigerloh, Germany
remove_red_eye 0326
people 5
75 500,18 kr*OBO
6.499,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Stallion
Breed

Westphalian horse

Show 22 ads from 34 851,60 kr
chevron_right
Height (cm) 170
Type Warmblood
Color Chestnut/Sorrel
Other charactics
  • Home more important than price
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • All Rounder
  • Green
  • Stands for the farrier
Colt by Forlee Jumper - Kastanjefärgat föl av topphopparfadern Forlee född 22.04.22.

Han är helt orädd, självsäker och nyfiken och klarar nya uppgifter. Han kör släpvagnen som en "gammal man".

Självklart ger han alla hovar och låter sig putsas. Han är chippad och regelbundet avmaskad.

Om du är seriöst intresserad bör du komma och se honom live.

Hans far, Forlee, avslutade sitt 14-dagars dispositionstest i Adelheidsdorf 2020 med toppbetyg och blev bästa hopphingst! Han fick 10,0 i frihopp samt för sin karaktär, sin prestationsvilja och sitt inre.

Forlee vann också 2021 års sportprov i Handorf, denna gång med ett slutbetyg på 9,22. Forlee är en prestationsidrottare och modell för framtiden och kommer från en genialisk parning mellan århundradets hingst For Pleasure och 2018 års världsmästare för unga hästar Chao Lee. Två olympiska lagguld i Atlanta och Sydney, tre europeiska lagguld i Mannheim, Hickstead och Donaueschingen, individuella bronsmedaljer i EM, två guldmedaljer i tyska mästerskapen, andraplatser i världscupfinalen och i Riders Tour - och detta är bara de "stora resultaten" för hingsten For Pleasure, som totalt vann över 1,8 miljoner euro. Den 2013 födda modern Chao Lee säkrade guld i Bundeschampionat för femåriga hopphästar 2018 under uppfödarens dotter Katrin Eckermann. År 2019 var hon återigen med i Warendorffinalen efter segrar i M*- och M**-hoppningstävlingar. Säsongens krona var att vinna titeln vid världsmästerskapen i hoppning i Lanaken, Belgien. År 2020 lades segrar och topplaceringar i hoppning på avancerad nivå (S) till. Detta gör Chao Lee till den överlägset mest framgångsrika tyska unga hoppryttaren. Moderns far, Comme il faut, uppföddes av Ludger Beerbaum och har sin olympiska champion Ratina Z som mor, som går direkt tillbaka till den framgångsrika Heureka by Ganeff genom Ramiro och Almé Z.

Modern härstammar från Cessna x Landjonker. Har redan 2 framgångsrika avkommor inom sporten.

Cessna är en son till den världspopulära Cordalme Z, som under Gilbert Böckmann fick många internationella framgångar, bland annat Bundschampion för femåriga hopphästar (HGF kan flyga) 2002 och två OS-hästar i Sydney 2000. (Calwaro under M. Dopazo och Careful under A. Sagaleini) I moderlinjen erbjuder Argentinus, som har en avkomma i nästan alla internationella hopptävlingar (t.ex. Special Ed under Jil Henselwood OS-silver i Hong Kong 2008) och Pilot det bästa som den tyska hopprasen har att erbjuda. Cessna, som själv redan kan uppvisa flera hoppframgångar, förmedlar försiktighet och den bästa hopptekniken till sina avkommor. De imponerar med sin korrekthet och skönhet.

Fadern Landjonker inledde sin avelskarriär i Nederländerna och vann och placerade sig högt i hopptävlingar på medelhög och avancerad nivå (S). Landjonker är far till 10 godkända hingstar. Bland dem finns Land Boy, vinnare av licensen i Mecklenburg 2011. Likaså Fighting Alpha, HLP-vinnare i Redefin och internationellt framgångsrik tillsammans med Lars Nieberg. Andra internationella idrottshästar är Janosch med Holger Hetzel eller Libra med Johannes Ehning. Landjonker är en son till Landadel, en av de bästa representanterna för Ladykiller-blodet. Han var själv HLP-vinnare i Medingen 1985. Förutom Landjonker avlade Landadel många andra godkända hingstar som Landor S, Lord Kemm, Landfriese, Landprinz och Lancado1&2.

Detta är bara ett litet utdrag ur denna mycket intressanta släkts sportregister.

Fölställningar i Ostenfelde (distriktet Warendorf)

Boka ett möte och ta en titt.

017670813251
tTranslated
Pedigree
Forlee
For Pleasure
Chao Lee
Comme il faut
Cunta
Cessna
Luna
Cordalme
Landjonker

Madeleine TorresFlag DE

59320 Ennigerloh, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2021
speed5 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 185480
update
Published: 10/3/2022
people 5 users are watching this item
remove_red_eye 0326
library_bookslisted in: