Chubby varma och vattentäta (snö) stallkängor, storlek 41

translated
60594 Frankfurt, Germany
remove_red_eye 0121
people 1
Sold
This item has already been sold.
Model

Decathlon Riding Shoes & Paddock Boots

Shoe size EU 41
Condition Used - Very Good
Date of purchase 2021
Your rating
Chubby varma och vattentäta (snö) stallkängor, storlek 41 - Varma och vattentäta stallkängor för våta vinterdagar från Decathlon.
Endast burna några få gånger, i mycket gott skick.
Sulan är inte ren som på bilderna, det finns torkad lera under den. Jag har inte rengjort dem igen. Resten av skon är i perfekt skick, så inga revor, fodret är oanvänt osv.

Ursprungligt pris: 39,99€
Frakt: Hermespaket 5,95€

Beskrivning på Decathlons webbplats:
"Hur skyddar stövlarna mig från yttre förhållanden?
Dessa stövlar är utrustade med membran som garanterar vattentäthet och andningsförmåga. Detta membran är ett ytterst tunt materialskikt (5-25 mikrometer) som placeras på insidan av ett tyg. Den förhindrar att vatten tränger in från utsidan, men transporterar den fukt som bildas på insidan ut till utsidan.

Hur kan jag vara säker på att stövlarna är 100 % vattentäta?
Stövlarnas vattentäthet testades i laboratorietester. De var halvt nedsänkta i vatten och en gångrörelse simulerades. Slitage- och åldringstester utfördes också. Vattentäthetstestet utfördes i tre steg: 2 000 flexioner (ca 4 km gång), 4 000 flexioner (ca 8 km gång) och 8 000 flexioner (ca 16 km gång). Stövlarna testades med 4 000 böjningar, vilket motsvarar 4 km gång.

Vad är skillnaden mellan grepp och dragkraft?
Stövelns grepp beror på formen och antalet dubbar. Greppet bestäms av materialet och sulans profil, precis som i bildäck. Greppet optimerar framdrivningen, förhindrar att skon glider bakåt under uppstigningen och stabiliserar skon.
Greppet förhindrar att du halkar på halt underlag eller i svåra förhållanden (regn, snö, is).

Vilken typ av grepp och dragkraft ger dessa stövlar?
För maximal komfort är de här kängorna utrustade med Snowcontact-sulor som ger utmärkt grepp vid vandring och bra dragkraft i snö. De 5 mm stora klackarna är strategiskt placerade för att ge optimalt grepp när du vandrar i snö. Ytan och utformningen av slitbanan anpassar sig perfekt till det hårda snölagret och dränerar överflödigt vatten utåt. Detta ökar stövlarnas halkskydd.

Sulan har Snowcontact-teknik.
Snowcontact-sulan är tillverkad av ett tekniskt material med en specialdesignad slitbana och ger bästa möjliga grepp. Detta gör Snowcontact-sulorna mycket lämpligare för användning i snö än konventionella sulor. När du går på isiga ytor bör du bära spikar för bästa möjliga säkerhet."
tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
I
Flag DE

Isabell

mood Satisfaction: Excellent

60594 Frankfurt, Germany

Seller since 2/28/2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 190689
update
Last update: more than six months ago
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0121
library_bookslisted in: