Bates Isabell Werth dressyrsadel kalvskinn, C-Air, 17,5`` första hand

translated
92348 Berg, Germany
remove_red_eye 0327
27 031,90 kr*OBO
2.300,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Bates Saddles Dressage Saddle

Seat size 17.5"
Condition Used - Very Good
Date of purchase 2019
Shipping Possible
Your rating
Bates Isabell Werth dressyrsadel kalvskinn, C-Air, 17,5`` första hand - Bates Isabell Werth-sadel i högkvalitativt Lux-läder (mjukt kalvskinn) med 17,5`` och C-Air-teknik.

Första hand, jag köpte sadeln ny själv i april 2019 för min dressyrhäst, ursprungspriset var 3 245,00 €, faktura finns tillgänglig. Den har bara ridits på den här hästen i ungefär 1,5 år och har alltid varit välskött.

Kardborrepaneler är justerbara och utbytbara, stigbygelpositionen är justerbar, flexibel sadelgjord, sadelklaffen är extra fixerbar med smal sadelgjord, vilket ger en mycket tyst position på hästen.

För närvarande är en svart mattaplatta monterad, men som med alla Bates är den utbytbar, en höjare kan också säljas som tillval.

Observera: Jag har låtit sadelmakare göra några extra pommels; om du är intresserad kan dessa också säljas tillsammans med hästen.

Ytterligare en anmärkning: Jag har sadeln i denna version två gånger, så det finns en annan annons med grönt matosplattor.

Jag är ett stort fan av Bates-tekniken och om jag inte hade varit tvungen att sälja hästar på grund av tidsbrist skulle jag inte heller ge bort dessa sadlar, eftersom de passar många hästar universellt och de helt enkelt älskar dem. Fysioterapeuten är också alltid mycket nöjd med ryggmuskulaturen eftersom jag rider Bates :) Vi kan naturligtvis ingå ett avtal om det önskas.
tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
Profile picture Franziska Hönle
Flag DE

Franziska Hönle

mood No ratings yet

92348 Berg, Germany

Seller since 9/6/2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 183788
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0327
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: