AS Utfodringsregulator M/L med utfodringsplatta av gummi

translated
42651 Solingen, Germany
remove_red_eye 0128
586,43 kr*OBO
50,00 €
Model

AS Other

Condition Used - Good
Date of purchase 2019
AS Utfodringsregulator M/L med utfodringsplatta av gummi - AS matkorgar tillverkas i Tyskland av behagligt mjuk kohud. Den nitade bottenplattan är tillverkad av livsmedelssäker plast.

AS-Fressbasket reglerar foderintaget på ett effektivt sätt. När hästen äter placerar den botten på gräset och plockar det genom slitsarna i bottenplattan. Detta främjar långsamt ätande samt noggrann salivutsöndring av fodret. Betesperioden kan förlängas genom att bära korgen och hästen behöver inte isoleras från sin flock. Hästarna är balanserade och nöjda.

Acklimatiseringsperioden är exceptionellt kort. De flesta hästar eller ponnyer lär sig mycket snabbt att hantera läderkorgen och accepterar den mycket snabbt på grund av den bekväma luftfriheten.

Med AS foderkorg kan hästarna dricka ur kar och/eller hinkar. Vissa självdrickare orsakar dock svårigheter eftersom de är för små. I vårt sortiment erbjuder vi självdrickare som gör att hästarna kan dricka trots munkorg.
Utfodring med hö är också möjligt.

Foderkorgen har använts några gånger. Tyvärr har nitarna successivt brutits av, varför jag har återfäst buntband. Jag har också en dietplatta av gummi, för vilken jag minimalt har breddat öppningarna.

Upphämtning i Solingen eller frakt möjligt mot fraktkostnader.
Se även mina andra annonser.
_________________
Jag utesluter allt ansvar för materialfel.
Denna försäljning sker under uteslutning av någon garanti.
Föremålet för köpet säljs under uteslutning av någon garanti. Uteslutningen gäller inte för skadeståndsanspråk från grovt försumlig eller avsiktlig överträdelse av mina skyldigheter som säljare och för eventuella skador på liv, lem och hälsa.
tTranslated
PayPal logo accepted.

P.RossenbachFlag DE

42651 Solingen, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 199786
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0128
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: