Ambitioniertes Herzenspferd söker nya Karottengebee

translated
8965 Pruggern, Austria
remove_red_eye 0773
people 6
Sold
This horse has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Breed

Bavarian Warmblood

Show 3 ads from 68 658,30 kr
chevron_right
Age (years) 16
Height (cm) 165
Type Warmblood
Color Bay
Other charactics
  • Home more important than price
  • Lunged
  • Halter broken
  • All Rounder
  • Stands for the farrier
  • Competition experience
Ambitioniertes Herzenspferd söker nya Karottengebee - Ramazotti letar efter dig!
16-årig bayersk warmbloodvalla söker en ny morotsägare!

Jag har blivit mamma och kan tyvärr inte längre ge mitt hjärtas häst den uppmärksamhet han behöver och förtjänar - så det är med tungt hjärta som jag vill erbjuda honom till försäljning till en engagerad ryttare (eller göra honom tillgänglig i närheten i utbyte mot att betala stallningsavgiften).

Ramazotti fyllde 16 år i år men har förblivit ung till karaktären. Han känner till inomhusarenan, arenan och hoppringen och kan arbeta på en mycket bra elementär nivå i dressyr och på en bra A-nivå i hoppning - i terrängen känner han sig dock mycket bättre i sällskap. Han är mycket lekfull och älskar att hålla sig sysselsatt och lär sig alltid något nytt, oavsett om han är under sadeln eller på longe. Han är lika förtrogen med promenader i hand som med markarbete (t.ex. Parelli).

Valacken behöver en lugn, kärleksfull och konsekvent person, eftersom han ofta känner sig tvungen att själv ta ledningen när han är osäker. På grund av sin ganska livliga trav, sin ganska impulsiva natur och sin inledande osäkerhet med nya ryttare är Ramazotti inte en häst för nybörjare. Så snart han har vant sig vid en ny person är han mycket tillmötesgående och gör allt för sin ryttare.

Han är hemma i Pruggern nära Schladming och kan ridas där när som helst efter överenskommelse (eventuellt mot en liten avgift). Jag säljer honom med tungt hjärta och det är mycket viktigt för mig att han får ett trevligt nytt hem. Plats kommer därför före pris! Jag diskuterar gärna alla ytterligare ekonomiska och organisatoriska villkor personligen.
tTranslated
Profile picture Corinna
Flag AT

Corinna

mood No ratings yet

8965 Pruggern, Austria

Seller since 9/15/2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 184429
update
Published: 10/16/2022
people 6 users are watching this item
remove_red_eye 0773
library_bookslisted in: