For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

17 år gammalt Fjord sto till salu till bästa plats

translated
7500 St. Moritz, Switzerland
remove_red_eye 0313
people 2
Sold
This horse has already been sold.
Gender Mare
Breed

Fjord horse

Show 5 ads from 29 137,50 kr
chevron_right
Age (years) 17
Height (cm) 149
17 år gammalt Fjord sto till salu till bästa plats - Efter mycket övervägande måste jag med tungt hjärta skiljas från mitt 17-åriga Fjord-sto.

Viktiga uppgifter:
- 17 år gammal (29.03.2006)
- 149 cm lång
- sto
- 4x skodd
- Ridt western fritid
- Inga kända sjukdomar

Hon är en riktig skatt att hantera. Endast vid pälsvård kan hon ibland antyda att bita. Hon har aldrig bitit någon i vår ägo. Om du hävdar dig och visar henne vem som är chef, är detta inget problem alls.

Hon har inga som helst problem med Schmid och lastning.

Hon kan ridas i alla gångarter utan problem, men vill egentligen inte längre arbeta i ridhuset då hon inte trivs med det. Hon föredrar att vara ute i det fria eller att arbeta på marken i ridhuset. Utomhus är hon en riktigt pålitlig häst i par och ger osäkra hästar stöd och trygghet.

På egen hand behöver hon ibland lite övertalning, men skulle aldrig vända eller sitta upp. Generellt en mycket klartänkt häst som vet vad hon vill och vad hon inte vill. Detta är också mycket tydligt och hon är mycket envis. Men när du väl har vunnit henne över till din sida kommer stoet att gå igenom både vått och torrt med dig.

Hon kommer endast att säljas till den bästa platsen med ett skyddskontrakt, eftersom vi tyvärr inte längre kan erbjuda henne vad hon förtjänar. Att mata skulle vara det bästa och föredragna alternativet för oss. Med möjlighet till köp. Hon bör INTE bli en resande trofé och bör INTE användas i ridskolor. Mindre lämplig för barn.

Jag skulle vilja ha en lämplig partner med vilken hon helt enkelt fortfarande kan vara en ponny. Detta är inte en nödförsäljning och plats före pris gäller. Ytterligare information på begäran.
tTranslated

AlinaFlag CH

7500 St. Moritz, Switzerland

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 210579
update
Published: 1/30/2024
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0313
library_bookslisted in: